Telefoon: 076 - 5014411
JC Albers - Renovatie Voegwerken, sinds 1963

Renovatiewerken

Of het nu gaat om nieuwere dan wel oudere of monumentale panden, renovatie is een vak apart. Het deels of geheel uithakken van bijvoorbeeld oude muren, gevels of schoorstenen, kan onderdeel zijn van het project. Daarom is het geen wonder dat steeds meer opdrachtgevers bij renovatieprojecten het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor een specialist.

Metselwerk is mensenwerk. Wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt, kan na verloop van tijd schade ontstaan aan muren: scheuren, afbrokkelen, etc. Tijdig repareren en het slijtageproces tegengaan, dienen dan prioriteit te krijgen.
J.C. Albers B.V. heeft ervaring en deskundigheid om zowel renovatie als restauratie perfect uit te voeren. In het geval van renovatie gaat het om het uithakken van het oude voegwerk, het grondig reinigen van het bouwwerk en vervolgens het opnieuw voegen. Het object ondergaat een metamorfose en toont weer als nieuw. Bovendien wordt zo kostbaarder schade voorkomen.

Renovatie voegwerken

In het geval van monumentale panden (uit de negentiende eeuw en ouder) gaat het verder dan opnieuw voegen. Vaak zijn hier ook complete herstelwerkzaamheden aan de orde. Voor dat aan het werk begonnen wordt, wordt eerst intensief overlegd met de opdrachtgever over de te volgen werkwijze. Hier gaat het vaak om beschermde stadsgezichten, die zo bepalend zijn dat de uitstraling staat of valt met de kwaliteit van het geleverde voegwerk. J.C. Albers B.V. voelt zich hier in zijn element.

 Voeg renovatie voegwerken

Second Opinion ??

Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact op

Albers_renovatie_voegwerken

Op dit moment beschikken wij niet over een aanbieding.

Gerealiseerde projecten

Reinigen en voegen
Reinigen en voegen
Ons huis is 42 jaar oud en zoals de foto\'s laten zien toe aan het reinigen en opnieuw voegen
Volledige renovatie
Volledige renovatie
Blij met onze keuze voor Renovatievoegwerken J.C. Albers BV
Reinigen gevel boerderij
Reinigen gevel boerderij
Omdat we het plan hadden opgevat om onze oude boerderij uit 1897 een opknapbeurt te geven, waren...

Renovatie voegwerken J.C. Albers BV | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring