Tekst - Scheuren in metselwerk
Scheuren laten repareren?

Scheuren in metselwerk

Scheuren in metselwerk zien er niet fraai uit en daarbij komt ook nog eens dat ze er tot ernstige problemen toe kunnen leiden in de bouwconstructie. Gelukkig hebben de scheuren in metselwerk geen echt dramatische gevolgen, maar er zijn toch redenen genoeg om ze te verhelpen. De oorzaak van scheuren is duidelijk: trekspanningen die te groot zijn om door de elasticiteit van het metselwerk opgevangen te worden. De redenen waarom de trekspanningen in metselwerk te hoog worden kunnen van diverse aard zijn. Vaak zijn ze ook complex en gaat het om een samenwerking van verschillende factoren.

Scheuren in metselwerk kunnen door diverse oorzaken ontstaan, van een foute dakconstructie tot een foute fundering. Van spouwankers tot temperatuurverschillen. Een oorzaak is dus niet 123 te noemen.

Scheuren in metselwerk  voor de eigenaar:

  • Kan het gevoel van veiligheid afnemen
  • Kan het zicht van het gebouw ernstig aantasten
  • Een hogere kans op vochtinslag in muren

Het is duidelijk: als er scheuren in metselwerk ontstaan is er genoeg aanleiding om Albers voegwerken in de arm te nemen. Bel hiervoor: Tel; 076-5014411

Scheuren in metselwerk oplossen

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Second opinion blok

Second opinion?

Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact op

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Meer info
renovatie-voegwerk
renovatie-voegwerk
Tekst - Waarom Albers
Waarom Albers

Waarom kiezen voor Albers?

Albers.J.C. Albers is een gecertificeerd voegersbedrijf. De naam "Albers" is al sedert de oprichting in 1963 een begrip waar kwaliteit voorop staat. Het werkterrein is breed en bevat nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. De jarenlange ervaring en deskundigheid staan garant voor een perfecte invulling van de 'finishing touch'. Kwaliteitsvoegwerk immers bewijst zichzelf, toen, nu en in de toekomst.

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken

Volg ons op Instagram

Copyright © 2023 Albers BV renovatie en voegwerken | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM