Tekst - Reparatie metselen
Voeg en metselwerk

Reparatie metselwerken

Voeg en metselwerk wordt vaak in de loop der jaren aangetast door weer en milieu invloeden. De weersinvloeden zorgen ervoor dat in de loop der jaren de voeg poreus wordt wat allemaal kan leiden tot vocht overlast, vorstschade en in het ergste geval scheurende muren. De enige manier om dit echter te voor komen is reparatie van het metselwerk. Is de voeg van een pand poreus dan wordt de voeg er als eerste professioneel uitgehakt, beschadigingen kunnen gemakkelijk ontstaan, we gaan hier daarom zeer secuur mee om. Na het verwijderen van de oude voegen dient de muur goed gereinigd te worden zodat de nieuwe voeg en het metselwerk deugdelijk gerenoveerd kan worden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over renovatie metselwerken? Neem dan contact op Renovatie voegwerken J.C. Albers B.V. Renovatie voegwerken J.C. Albers B.V. verzorgt alle soorten reparatie metselwerken.

Reparatie metselwerken ? Bel. Tel; 076-5014411

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Second opinion blok

Second opinion?

Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact op

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Meer info
renovatie-voegwerk
renovatie-voegwerk
Tekst - Waarom Albers
Waarom Albers

Waarom kiezen voor Albers?

Albers.J.C. Albers is een gecertificeerd voegersbedrijf. De naam "Albers" is al sedert de oprichting in 1963 een begrip waar kwaliteit voorop staat. Het werkterrein is breed en bevat nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. De jarenlange ervaring en deskundigheid staan garant voor een perfecte invulling van de 'finishing touch'. Kwaliteitsvoegwerk immers bewijst zichzelf, toen, nu en in de toekomst.

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken

Volg ons op Instagram

Copyright © 2023 Albers BV renovatie en voegwerken | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM