Tekst - Renovatie
Specialist in renoveren

Renovatiewerken

Of het nu gaat om nieuwere dan wel oudere of monumentale panden, renovatie is een vak apart. Het deels of geheel uithakken van bijvoorbeeld oude muren, gevels of schoorstenen, kan onderdeel zijn van het project. Daarom is het geen wonder dat steeds meer opdrachtgevers bij renovatieprojecten het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor een specialist.

Metselwerk is mensenwerk. Wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt, kan na verloop van tijd schade ontstaan aan muren: scheuren, afbrokkelen, etc. Tijdig repareren en het slijtageproces tegengaan, dienen dan prioriteit te krijgen.
J.C. Albers B.V. heeft ervaring en deskundigheid om zowel renovatie als restauratie perfect uit te voeren. In het geval van renovatie gaat het om het uithakken van het oude voegwerk, het grondig reinigen van het bouwwerk en vervolgens het opnieuw voegen. Het object ondergaat een metamorfose en toont weer als nieuw. Bovendien wordt zo kostbaarder schade voorkomen.

Renovatie voegwerken

In het geval van monumentale panden (uit de negentiende eeuw en ouder) gaat het verder dan opnieuw voegen. Vaak zijn hier ook complete herstelwerkzaamheden aan de orde. Voor dat aan het werk begonnen wordt, wordt eerst intensief overlegd met de opdrachtgever over de te volgen werkwijze. Hier gaat het vaak om beschermde stadsgezichten, die zo bepalend zijn dat de uitstraling staat of valt met de kwaliteit van het geleverde voegwerk. J.C. Albers B.V. voelt zich hier in zijn element.

 Voeg renovatie voegwerken

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Second opinion blok

Second opinion?

Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact op

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken
Meer info
renovatie-voegwerk
renovatie-voegwerk
Tekst - Waarom Albers
Waarom Albers

Waarom kiezen voor Albers?

Albers.J.C. Albers is een gecertificeerd voegersbedrijf. De naam "Albers" is al sedert de oprichting in 1963 een begrip waar kwaliteit voorop staat. Het werkterrein is breed en bevat nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. De jarenlange ervaring en deskundigheid staan garant voor een perfecte invulling van de 'finishing touch'. Kwaliteitsvoegwerk immers bewijst zichzelf, toen, nu en in de toekomst.

Albers BV renovatie en voegwerken logo
Albers BV renovatie en voegwerken

Volg ons op Instagram

Copyright © 2023 Albers BV renovatie en voegwerken | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM