slide1_001 slide2_001 slide3_001 slide4_001
vignet albers

UW GEVEL WEER ALS NIEUW

Renovatie van uw gevel / voegwerk dient zorgvuldig te worden uitgevoerd, het renoveren van het voegwerk is vakwerk. Het is niet moeilijk voor de korte termijn uw gevel er mooier uit te laten zien. Eerlijk en betrouwbaar vakwerk is waar wij voor staan en geeft uw huis voor de lange termijn een nieuwe uitstraling die wel 25 jaar of langer mee kan gaan!

Iedere gevel is anders en vraagt een specifieke aanpak, behandelwijze en prijs. Uw investering doet u maar één keer en wij willen u daarbij graag adviseren.

Met veel plezier en vakkundigheid hebben wij vele klanten mogen bedienen en een 'nieuw' huis met prachtige gevels kunnen opleveren. Kijk bij onze  referenties.

Albers.J.C. Albers is een gecertificeerd voegersbedrijf. De naam "Albers" is al sedert de oprichting in 1963 een begrip waar kwaliteit voorop staat. Het werkterrein is breed en bevat nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. De jarenlange ervaring en deskundigheid staan garant voor een perfecte invulling van de 'finishing touch'. Kwaliteitsvoegwerk immers bewijst zichzelf, toen, nu en in de toekomst.

Second Opinion ??

Klik hier of neem direct contact op

albers-afspraak_001

6% BTW Regeling

Profiteer nu van het lage BTW tarief, dit geldt voorlopig tot 1 januari 2015, dit scheelt u als particulier direct 15% in de kosten van de werkzaamheden informeer naar de voorwaarden.

Gerealiseerde projecten

Reinigen en voegen
Reinigen en voegen
Ons huis is 42 jaar oud en zoals de foto\'s laten zien toe aan het reinigen en opnieuw ...
Volledige renovatie
Volledige renovatie
Blij met onze keuze voor Renovatievoegwerken J.C. Albers BV
Reinigen gevel boerderij
Reinigen gevel boerderij
Omdat we het plan hadden opgevat om onze oude boerderij uit 1897 een opknapbeurt te gev...